sundhedscoaching

Sundhedscoaching

Sundhedscoaching kan hjælpe dig med at få de rette teknikker, der vil resultere i et sundere liv. Den nøjagtige metode til et sundere liv varierer fra person til person. Sammen finder vi den rigtige metode til dig.

sundhedscoaching

Sundhedscoaching kan hjælpe dig, hvis du:

  • Ønsker at tabe dig
  • Ønsker at holde op med at ryge
  • Ønsker at drikke mindre
  • Ønsker et sundere liv
  • Ønsker at optimere din træningsindsats
  • Ønsker varige forandringer 

Sundhedscoaching og psykoterapi

For mange gælder det, ligesom i psykoterapi, at der skal arbejdes med at acceptere, rumme og udtrykke følelser. Hvem kender ikke udtrykket: ”jeg spiser på mine følelser”. Min fornemmeste opgave vil således være at hjælpe dig til et mere autentisk dig, hvor du er opmærksom på dine følelser og ikke dulmer disse med dårlige vaner såsom at ryge, spise etc.

At kende egne styrker og være bevidst om dem spiller en vigtig rolle for dig og dine udviklingsmuligheder. Derfor afhænger din sundhed og velvære også i høj grad af din motivation og evne til at tage et medansvar. Centrale livsstilsfaktorer som kost, rygning og fysisk aktivitet involverer en adfærd, de fleste individer har potentiale til selv at kontrollere.

Ofte mangler viljen, engagementet og ikke mindst troen på egen formåen til at ændre ens livsstil i en positiv, udbytterig og varig retning. Det er netop her, jeg kan gøre en afgørende forskel. Tricket er at komme med en praktisk plan og at følge denne. Du laver aftaler med mig og kommer tilbage og “afrapporterer”, hvordan det er gået. En justering af aftalerne kan herefter komme på tale, for at du kan komme i mål.

Priser

Sundhedscoaching, 1 session: 600,- 

Rygestop, Et forløb med 6 sessioner: 4000,-

Udsigt

Genfind livsglæden med psykoterapi​

Gennem et psykoterapeutisk forløb får du nye værktøjer og indsigter. Du vil opleve en fornyet styrke og en forbedret evne til at håndtere udfordringerne. Du vil opdage, at du kan ændre ting, du måske aldrig havde troet var muligt.

ANNE KIRSTINE ERIKSEN │ FREDERIKSBERG C │ mail@annekirstineeriksen.dk │ +45 6071 3126 

ANNE KIRSTINE ERIKSEN │ FREDERIKSBERG C
mail@annekirstineeriksen.dk │ +45 6071 3126 

ANNE KIRSTINE ERIKSEN
FREDERIKSBERG C
mail@annekirstineeriksen.dk
+45 6071 3126